Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată rapidă cu orez
Aperitive, salate, sosuri

Salată rapidă cu orez

1.Pune pliculețul cu orez la fiert în apă cu sare. Respectă  timpul de preparare indicat de producător. Când este gata, scurge-l de apă și răstoarnă orezul într-un castron. 

2.Adaugă un cubuleț de unt, sare și piper după gust. Amestecă ușor.

3.Taie cubulețe ardeii și castraveții, iar roșiile în jumătăți. Scurge tonul din conservă.

4.Pregătește o vinegretă, după gust, din zeama de lămâie, ulei de măsline, sare și piper. În funcție d epreferință, mai poți adăuga în sos pătrunjel și/sau busuioc tocat mărunt.

5.Pune peste orez celelalte ingrediente și, la final, sosul vinegretă. Amestecă și servește decorat cu busuioc și pătrunjel creț.

credit foto: © M.studio – Fotolia.com

Poza principala

salata_de_orez_fotolia_65225439_subscription_xxl.jpg_c_m.studio_-_fotolia.com_mica.jpg

200 g orez prefiert

1 cutie mică de ton bucăți

½ ardei gras verde

½ ardei gras roșu

½ cutie mică cu porumb

1-2 castraveți cornișon

5-7 roșii cherry

unt

zeamă de lămâie

busuioc

pătrunjel creț

ulei de măsline

sare

piper alb

Cina-i gata în doi timpi și trei mișcări. Unde mai pui la socoteală și cîât de gustoasă este!!!
Numar de portii
2
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE