Toarna intr-un borcan uleiul, otetul, mierea si un praf de sare. Agita bine, iar dressingul astfel obtinut lasa-l la rece cateva minute.
Separat, taie varza fideluta. Presara un praf de sare si freac-o bine intre maini.
Asaz-o intr-un bol impreuna cu 2-3 frunze de salata, branza taiata cubulete, maslinele si rosiile intregi ori taiate. Stropeste cu dressingul rece si serveste cu crutoane si putin marar tocat fin.
Revista FEMEIA DE AZI
Poza principala
Galerie foto
1 varza rosie
200 g telemea de vaca
100 g masline
cateva frunze de salata
cateva rosii cherry
marar
5 linguri cu ulei
1 lingurita cu miere
2 linguri cu otet
sare
Iata o salata usor de preparat, atat acasa, cat si in pauza de pranz de la birou.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu