Spala bine orezul si pune-l sa fiarba in apa cu un praf de sare.
Separat, pregateste omleta din cele doua oua. Fierbe morcovul si ceapa normala, iar crevetii trage-i in putin ulei.
Dupa ce s-a racit orezul, desfa-l bine cu furculita, apoi amesteca-l cu morcovul, ceapa si omleta rupta fasii. Adauga crevetii si presara pe deasupra ceapa verde taiata fin.
SFAT: Crevetii sunt deliciosi daca ii prajesti putin in unt. Mare grija insa sa nu ii lasi pe foc mai mult de doua-trei minute.
Revista FEMEIA DE AZI
Poza principala
Galerie foto
1 cana orez cu bob lung
200 g creveti decorticati
1 morcov ras
2 cepe verzi
1 ceapa mica
2 oua
ulei
sare
Mare grija sa nu lasi crevetii prea mult pe foc — cel mult doua, trei minute, altfel se intaresc.
Numar de portii
4
Calorii
380
Facebook Comments
Adaugă comentariu