1. Incalziti tigaia, adaugati uleiul si carnatii chorizo si prajiti 2-3 minute. Adaugati ceapa, telina si ardeiul si prajiti in continuare, amestecand, timp de 5 minute.
2. Turnati vinul si fierbeti timp de 2-3 minute sau pana cand lichidul scade la jumatate.
3. Adaugati fasolea si fierbeti in continuare timp de cateva minute. Adaugati rosiile si ceapa verde. Puneti totul intr-o farfurie sau intr-un bol si presarati patrunjelul sau busuiocul. Serviti cu paine.
2 lingurite ulei de masline
125g carnati chorizo
o ceapa rosie, curatata si taiata fin
2 tulpini de telina, taiate fin
1 ardei portocaliu, galben sau rosu, taiat bucati
150ml vin alb
410g conserva fasole, scursa
150g rosii uscate sau 8 rosii cherry taiate in doua
4 cepe verzi, curatate si taiate
o mana de patrunjel proaspat sau frunze de busuioc
paine crocanta pentru servire
Adaugă comentariu