Aperitive, salate, sosuri

Salată taboule în frunze de praz

1.Pregăteşte bulgurul conform indicaţiilor de pe ambalaj. Scurge-l şi lasă-l la răcit. Încorporează zeama de lămâie. Spală roşiile şi taie-le cubuleţe.

2.Fierbe pieptul de pui 20 de minute. Taie-l în bucăţi mici. Într-un bol, pune bulgurul, roşiile, pieptul de pui şi praful de chili. Adaugă zeama de lămâie, uleiul de măsline şi maioneza. Amestecă bine şi dă la rece.

3.Taie firul de praz la bază şi separă frunzele. Scufundă-le 10 minute în apă fiartă cu sare. Scurge-le şi trece-le prin apă rece. Şterge-le şi întinde-le.

 

4.Rulează frunzele de praz, câte două, şi prinde-le cu câte un fir de cepşoară, apoi înnoadă, ca să nu se desfacă uşor. Aşează-le cu delicateţe pe un platou. Umple fiecare rulou cu compoziţie şi decorează cu pătrunjel. Serveşte foarte rece!

foto: Photoland/Photocuisine

 

Coaste de miel pe pat de cuscus

Poza principala

salata_taboule_mica.jpg

300 g de bulgur
1 lămâie mică
50 ml ulei de măsline
2 roşii
1 piept de pui
2 linguriţe de maioneză
1 linguriţă de praf de chilli
2 fire de praz
2 tije de pătrunjel
fire de cepşoară
sare
piper

 

Somon pe pat de cuscus

Un antreu delicat de inspiraţie orientală!
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE