Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata thailandeza cu creveti
Aperitive, salate, sosuri

Salata thailandeza cu creveti

1. Fierbeti orezul, conform instructiunilor de pe ambalaj. Lasati-l sa se raceasca si gatiti boabele de soia.

2. Puneti soia intr-un castron mai mare, adaugati 5 linguri de apa calda, apoi dati la microunde, puterea maxima, pentru 3 minute. Scurgeti-le, clatiti-le in apa rece si scurgeti-le iar, apoi puneti-le la loc in castron.

3. Amestecati soia cu orezul, telina, sosul chilli, sucul de lime, frunzele de menta rupte si crevetii. Asezonati cu sare sau sos de soia si piper. 

Poza principala

rexfeatures_1189869i_mica.jpg

250 g orez brun
100 g boabe de soia
2 tulpini de telina, taiate
2-3 linguri sos chilli dulce
sucul de la un lime
8 frunze de menta
200 g creveti curatati si gatiti
sare/sos de soia si piper negru proaspat macinat

Daca nu va place telina, o puteti inlocui cu jumatate de castravete. Salata poate fi servita rece sau incalzita.
Numar de portii
2
Calorii
386
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.