1. Pune frunzele de salata pe un platou. Amesteca fructele de papaya, rosiile cherry, crevetii, usturoiul si ardeiul iute intr-un castron.
2. Combina sucul de lime, sosul de peste, otetul, zaharul pudra si sosul de soia si amesteca pana se dizolva zaharul. Toarna peste ingredientele de salata si amesteca pana se omogenizeaza. Presara alunele deasupra.
Poza principala
Galerie foto
Frunze de salata (foloseste frunze variate – mai multe culori si texturi)
2 fructe de pawpaw (papaya), taiate felii
250g de rosii cherry, taiate in jumatate
200-300g creveti fierti
Un catel de usturoi, zdrobit
2 ardei iuti very, taiati marunt
60ml de suc proaspat de lime
30ml sos thailandez de peste
30ml de otet de vin alb
15g zahar pudra
15ml de sos de soia
45g alune prajite
Pentru un strop de savoare thailandeza poti prepara aceasta salata gustoasa si usor de pregatit.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu