Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata thailandeza de papaya
Aperitive, salate, sosuri

Salata thailandeza de papaya

1. Pune frunzele de salata pe un platou. Amesteca fructele de papaya, rosiile cherry, crevetii, usturoiul si ardeiul iute intr-un castron.

2. Combina sucul de lime, sosul de peste, otetul, zaharul pudra si sosul de soia si amesteca pana se dizolva zaharul. Toarna peste ingredientele de salata si amesteca pana se omogenizeaza. Presara alunele deasupra.

Poza principala

h_01285442.jpg

Frunze de salata (foloseste frunze variate – mai multe culori si texturi)

2 fructe de pawpaw (papaya), taiate felii

250g de rosii cherry, taiate in jumatate

200-300g creveti fierti

Un catel de usturoi, zdrobit

2 ardei iuti very, taiati marunt

60ml de suc proaspat de lime

30ml sos thailandez de peste

30ml de otet de vin alb

15g zahar pudra

15ml de sos de soia

45g alune prajite

Pentru un strop de savoare thailandeza poti prepara aceasta salata gustoasa si usor de pregatit.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.