Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata thailandeza de vita
Aperitive, salate, sosuri

Salata thailandeza de vita

1. Pune taiteii intr-un castron mare. Toarna apa fierbinte peste ei si lasa-i 4 minute pana se inmoaie. Scurge apa, clateste-i si pune-i inapoi in castron.

2. Pentru dressing: Amesteca sucul de lime, uleiul si sosul de peste in alt castron mare. Amesteca jumatate din acest dressing cu taiteii si imparte in 2-3 farfurii.

3. Pune fasiile de vita in restul de dressing si aranjeaza-le peste taitei. In dressingul ramas adauga fasiile de ardei iute, frunzele de coriandru, busuioc si menta. Pune acest amestec peste taitei. Presara  nuci. Serveste cu sos de chilli.

Poza principala

rexfeatures_1269759cmica.jpg

125g de taitei de orez
100g de fasii de carne de vita fiarta, rece
1 ardei rosu iute, fara seminte, taiat fasii
150g de fasole
cate un manunchi de frunze de coriandru, busuioc si menta
2 linguri de alune prajite, zdrobite
sos dulce de chilli, pentru servire
Pentru dressing
sucul unui lime
2 linguri de ulei vegetal
2 linguri de sos de peste thailandez

O salata rapida si satioasa, numai buna de luat la birou.
Numar de portii
3-4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.