1. Pune taiteii intr-un castron mare. Toarna apa fierbinte peste ei si lasa-i 4 minute pana se inmoaie. Scurge apa, clateste-i si pune-i inapoi in castron.
2. Pentru dressing: Amesteca sucul de lime, uleiul si sosul de peste in alt castron mare. Amesteca jumatate din acest dressing cu taiteii si imparte in 2-3 farfurii.
3. Pune fasiile de vita in restul de dressing si aranjeaza-le peste taitei. In dressingul ramas adauga fasiile de ardei iute, frunzele de coriandru, busuioc si menta. Pune acest amestec peste taitei. Presara nuci. Serveste cu sos de chilli.
125g de taitei de orez
100g de fasii de carne de vita fiarta, rece
1 ardei rosu iute, fara seminte, taiat fasii
150g de fasole
cate un manunchi de frunze de coriandru, busuioc si menta
2 linguri de alune prajite, zdrobite
sos dulce de chilli, pentru servire
Pentru dressing
sucul unui lime
2 linguri de ulei vegetal
2 linguri de sos de peste thailandez
Adaugă comentariu