1. Intr-o craticioara, puneti dovleacul la fiert in apa cu sare si fierbeti pana devine al dente. Scoateti, scurgeti si lasati deoparte.
2. In aceeasi craticioara, aduceti apa la fierbere si gatiti soia si sparanghelul pentru 2 minute. Scurgeti si clatiti sub un jet de apa rece. Lasari deoparte.
3. Intr-un castron mare, amestecati uleiul, sucul de lamaie, sarea si piperul. Adaugati dovleacul, soia, sparanghelul si feta. Puneti si cateva frunze de rucola, daca va place. Amestecati si serviti de indata.
Poza principala
Galerie foto
100 g dovleac, taiat cubulete
125 g boabe de soia verzi
1/2 legatura sparanghel, taiat
30 ml ulei de masline
15 ml suc de lamaie
sare si piper, dupa gust
100 g branza feta, taiata cubulete
O salata extrem de usor de preparat si tare sanatoasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu