- Pregătește mai întâi dressingul.
- Amestecă uleiul, oțetul, zahărul, semințele de țelină.
- Mixează toate ingredientele până cănd se dizolvă zahărul.
- Adaugă sarea și piper după gust.
- Păstrează dressingul la frigider până când salata este servită.
- Într-un castsron adaugă frunzele de salată.
- Taie perele felii și amestecă-le cu salata.
- Adaugă gorgonzola și nucile.
- Servește cu dressingul preparat anterior.
- Opțional se pot adăga fructe uscate.
Credit Foto: Fotolia/ keko64
Poza principala
- 400 g mix salată ( baby spanac, rucola, romana )
- 3 linguri oțet cidru
- 70 ml ulei măsline
- 50 g zahăr
- 1 linguriță semințe țelină
- jumătate linguriță sare
- piper
- 2 pere
- 100 g nuci
- 150 g gorgonzola
Din categoria salatelor inedite, vă invităm să testați această combinație delicioasă cu frunze de salată la alegere, pere și gorgonzola.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu