Speli foile de salata, le cureti si le rupi in bucati potrivite. Decojesti ouale si le tai in sferturi. Speli rosiile si le tai, de asemenea, in sferturi.
Indepartezi coaja de la feliile de paine pe care le prajesti pe ambele parti, intr-o tigaie cu unt incins. Pregatesti un sos (dressing) din iaurt, ulei, otet si supa calduta de pasare, apoi il condimentezi cu sare si piper.
Tai si carnea in bucati potrivite, apoi intr-un castron inalt amesteci salata cu pieptul de pui, rosiile si porumbul. La final incorporezi si sosul.
Portionezi salata in castronele si deasupra fiecaruia pui feliile de ou si paine prajita. Se mananca imediat, sa nu se inmoaie toastul sau salata verde.
Revista FEMEIA.
100 g foi de salata verde, indiferent de care soi
100 g file afumat din piept de pui
2 oua fierte potrivit nici tari, nici moi
8 rosii mici
2 felii de paine toast
1 lingura de unt
50 g porumb
1 lingura de iaurt
2 linguri de ulei de masline
2 linguri de otet din vin alb
4 linguri de supa de pasare
sare de mare grunjoasa
piper proaspat macinat
Adaugă comentariu