Home » Aperitive, salate, sosuri » Salata Waldorf
Aperitive, salate, sosuri

Salata Waldorf

PASUL 1 Curata merele, taie-le cubulete si stropeste-le cu putina zeama de lamaie.

PASUL 2 Intr-un castron, amesteca nucile zdrobite, cubuletele de mar si cozile de telina taiate marunt.

PASUL 3 Incorporeaza maioneza si potriveste gustul de sare. Lasa la rece minimum 30 de minute. Pe langa aceste ingrediente, poti sa adaugi carne de pui fiarta separat.

Poza principala

shutterstock_49610203_mica.jpg

2 mere
2 tulpini apio
100 g nuci
1 lingura cu zeama de lamaie
100 g maioneza
sare

Salata Waldorf a fost inventata candva intre 1893 si 1896, la hotelul Waldorf din New York, de Oscar Tschirky, cel care indeplinea acolo functia de maitre d’hotel. Se pare ca a fost creata special pentru un mare dineu la care au participat in jur de 1.500 de persoane.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.