Home » Șalău cu sos de roșii

Șalău cu sos de roșii

1. Taie peștele în bucăţi potrivite, stropește-le cu lămâie și presară un praf de sare și rozmarin. Așază-le într-o tavă, stropește-le cu ulei și lasă-le la cuptor să se pătrundă bine.

2. Separat, taie ceapa mărunt și călește-o în ulei. Adaugă roșiile tăiate cubuleţe, sucul de roșii și foile de dafin

3. Dă-le în câteva clocote, adaugă usturoiul zdrobit și lasă pe foc până sosul capătă consistenţa dorită

4. La final, aromatizează cu verdeaţa tocată fin și servește cu bucăţile de pește.

 

Pește spadă cu salsa exotică

Poza principala

salau_cu_sos_de_rosii_mic.jpg

2 kg şalăi

6 roşii

2 cepe

1 lămâie

500 ml suc de roşii

1 crenguţă de rozmarin

1 legătură de pătrunjel

1 căpățână de usturoi

2 foi de dafin

piper

sare

ulei

 

Pastă de pește afumat

Gustos, sănătos, potrivit pentru un prânz sau o cină în familie.
Numar de portii
6
Facebook Comments