1. Taie peștele în bucăţi potrivite, stropește-le cu lămâie și presară un praf de sare și rozmarin. Așază-le într-o tavă, stropește-le cu ulei și lasă-le la cuptor să se pătrundă bine.
2. Separat, taie ceapa mărunt și călește-o în ulei. Adaugă roșiile tăiate cubuleţe, sucul de roșii și foile de dafin
3. Dă-le în câteva clocote, adaugă usturoiul zdrobit și lasă pe foc până sosul capătă consistenţa dorită
4. La final, aromatizează cu verdeaţa tocată fin și servește cu bucăţile de pește.
Poza principala
Galerie foto
2 kg şalăi
6 roşii
2 cepe
1 lămâie
500 ml suc de roşii
1 crenguţă de rozmarin
1 legătură de pătrunjel
1 căpățână de usturoi
2 foi de dafin
piper
sare
ulei
Gustos, sănătos, potrivit pentru un prânz sau o cină în familie.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu