1.Scoate din congelator aluatul şi lasă circa 15-20 de minute să se încălzească.
2.Între timp, topeşte untul. Unge foaia de aluat cu unt topit (foloseşte o pensulă de bucătărie ca să-ţi fie uşor), apoi taie pe lung, sub formă de bastonaşe.
3. Bate gălbenuşurile cu puţină sare şi unge fiecare bastonaş, apoi presară brânză. Dacă nu ai emmentaler (o găseşti deja rasă în supermarketuri), poţi folosi parmezan sau caşcaval dat pe răzătoarea fină.
4.Pune pe o parte din bastonaşe câteva fire de pătrunjel, iar pe altele, câteva fire de mărar. Bagă la cuptorul încins în prealabil şi ţine maximum 20 de minute. Serveşte-le calde.
Poza principala
Galerie foto
1 pachet aluat de foitaj
1/2 pachet unt
2 gălbenușuri
50 g brânză emmentaler
pătrunjel
mărar
sare
Un antreu săţios!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu