1.Spală pepenele și curăță-l de coajă și semințe. Taie-l cubulețe și pune-l într-un bol.
2.Taie mărunt celelalte legume și pune-le împreună cu pepenele.
3.Separat, amestecă zeama de la o lămâie cu două lingurițe cu ulei, sare după gust și pătrunjel verde tăiat fin.
4.Toarnă sosul peste amestecul de pepene. Lasă câteva minute la rece să se întrepătrundă aromele și servește salsa de pepene în cupe.
credit foto: © sarsmis – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
1 pepene galben
2 ardei grași roșii
2-3 castraveți
1 ceapă roșie
zeamă de lămâie
ulei de măsline/de sâmburi de struguri
pătrunjel verde
sare
Ușor de pregătit, rețeta de salsa cu pepene este răcoritoare, dar și foarte rapidă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu