- Într-un bol amestecă sucul de lime, zahărul brun, oțetul, mierea și sare după gust.
- Adaugă pepenele tăiat în cuburi, roșiile, ardeiul tocat și restul ingredientelor.
- Amestecați cu grijă și lăsați castronul la rece înainte de a servi.
- Servește la diverse fripturi de porc sau pui, sau alături de quesadilla.
Credit Foto: Fotolia/ baibaz
Poza principala
- 3 căni pepene roșu
- 3 lingurițe zahăr brun
- sucul de la jumătate de lime
- 2 linguri oțet din vin
- 1 linguriță miere albine
- 2 ardei grași tocați
- 1 castravete mic
- 1 ceapă roșie
- 2 roșii
- 2 ardei jalapeno
- 1 legătură pătrunjel
- 1 lingură busuioc tocat
- sare
Dacă îți dorești un sos mai special lângă friptură, îți venim în ajutor cu o rețetă de salsa cu pepene roșu.
Numar de portii
15
Facebook Comments
Adaugă comentariu