Home » Aperitive, salate, sosuri » Salsa picanta cu pepene rosu
Aperitive, salate, sosuri

Salsa picanta cu pepene rosu

  1. Într-un bol amestecă sucul de lime, zahărul brun, oțetul, mierea și sare după gust.
  2. Adaugă pepenele tăiat în cuburi, roșiile, ardeiul tocat și restul ingredientelor. 
  3. Amestecați cu grijă și lăsați castronul la rece înainte de a servi.
  4. Servește la diverse fripturi de porc sau pui, sau alături de quesadilla.

   Credit Foto: Fotolia/ baibaz

Poza principala

salsa_pepene_rosu.jpg

  • 3 căni pepene roșu 
  • 3 lingurițe zahăr brun
  • sucul de la jumătate de lime
  • 2 linguri oțet din vin
  • 1 linguriță miere albine
  • 2 ardei grași tocați
  • 1 castravete mic
  • 1 ceapă roșie
  • 2 roșii
  • 2 ardei jalapeno
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 lingură busuioc tocat 
  • sare
Dacă îți dorești un sos mai special lângă friptură, îți venim în ajutor cu o rețetă de salsa cu pepene roșu.
Numar de portii
15
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.