- Preîncălziți cuptorul și plasați grătarul la jumătate.
- Într-o tavă cu hârtie de copt, puneți pătlăgelele tăiate rondele, împreună cu ardeiul și mențineți timp de 5 minute, până când prinde o culoare ușor neagră pe alocuri.
- Scoateți tava și întoarceți-le pe partea cealaltă.
- Presărați sare și reintroduceți pentru încă 4-6 minute.
- Într-un blender adăugați ceapa, coriandru, 2 linguri de suc de lămâie și 1/2 linguriță sare.
- Se adaugă și pătlăgelele și pulsați în câteva rânduri.
- Condimentați cu sare și piper daacă mai este cazul plus suc de lămâie în funcție de preferință.
- Dacă doriți puteți adăuga 1 avocado tăiat cuburi.
- Serviți cu nachos.
Credit Foto: Fotolia/ Ali Safarov
Poza principala
- 750 g pătlăgele ( decorticate )
- 1 ardei jalapeno
- jumătate de ceapă albă
- 1 lingură coriandru tocat
- sucul de la 1-2 lămâi ( în funcție de preferință )
- sare
- opțional 1 avocado
Cea mai bună combinație pentru o salsa reușită.
Numar de portii
3 castroane
Facebook Comments
Adaugă comentariu