1.Scurge tonul din conservă şi zdrobeşte-l uşor cu furculiţa şi pune-l într-un castronel )nu de plastic).
2.Adaugă ceapa roşie tocată fin şi castraveţii cubuleţe, maioneza, iaurtul bine scurs de zer, nuca, sare şi piper după gust.
3.Rumeneşte feliile de pâine fie într-o tigaie încinsă, fie în prăjitor, pune deasupra câte o frunză de salată verde (spălată şi pusă între câteva şervete de hârtie pentru a absorbi excesul de apă) şi salată de ton.
4.Acoperă cu o altă felie de pâine rumenită şi serveşte sandviciul cu ton şi maioneză imediat.
credit foto: Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
2 cutii cu ton în suc propriu
1 ceapă roşie mică
3-4 linguri cu maioneză
1 lingură cu iaurt
1-2 castraveţi muraţi
1 lingură cu nucă măcinată
frunze de salată
pâine toast
sare, piper
O gustare rapidă, foarte gustoasă şi uşor de pregătit celor dragi.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu