Aperitive, salate, sosuri

Sandvici cu salata de ton

1.Scurge tonul din conservă şi zdrobeşte-l uşor cu furculiţa şi pune-l într-un castronel )nu de plastic).

2.Adaugă ceapa roşie tocată fin şi castraveţii cubuleţe, maioneza, iaurtul bine scurs de zer, nuca, sare şi piper după gust.

3.Rumeneşte feliile de pâine fie într-o tigaie încinsă, fie în prăjitor, pune deasupra câte o frunză de salată verde (spălată şi pusă între câteva şervete de hârtie pentru a absorbi excesul de apă) şi salată de ton.

4.Acoperă cu o altă felie de pâine rumenită şi serveşte sandviciul cu ton şi maioneză imediat.

credit foto: Thinckstock

Poza principala

sendvis_cu_ton_mi.jpg

2 cutii cu ton în suc propriu

1 ceapă roşie mică

3-4 linguri cu maioneză

1 lingură cu iaurt 

1-2 castraveţi muraţi

1 lingură cu nucă măcinată

frunze de salată

pâine toast

sare, piper

O gustare rapidă, foarte gustoasă şi uşor de pregătit celor dragi.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE