Aperitive, salate, sosuri

Sandvis cu ciupeci si pancetta

  1. Așezați ciabatta pe grătarul din cuptor.
  2. Desprindeți și îndepărtați tulpinile ciupercilor, apoi așezați pălăriile într-o tigaie de tip grill.
  3. Transferați ciupercile într-o tavă de cuptor, apoi feliați și așezați deasupra brânza Emmental.
  4. Adăugați frunzele de cimbru, usturoiul zdrobit și introduceți tava în cuptor până când se topește brânza.
  5. Tăiați perele în sferturi și așezați-le în tigaia grill, întorcându-le când devin aurii.
  6. Adăugați în tigaie și feliile de pancetta și picurați mierea.
  7. Feliați roșiile, iar într-un castron amestecați brânza de casă cu zeama și coaja de lămâie plus un praf de sare și piper.
  8. Tăiați ciabatta cât e fierbinte și umpleți-o cu restul ingredientelor de mai sus.
  9. Serviți cu salată de crudități alături sau ca atare.

  Credit Foto: Thinkstock/getty images

Poza principala

sandvis_cu_ciuperci_si_pancetta.jpg

  • 1 pâine ciabatta
  • 4 ciuperci mari
  • 50 g brânză Emmental
  • 1/2 legătură cimbru
  • 1 cățel usturoi
  • 2 pere
  • 8 felii pancetta afumată
  • 1 linguriță miere
  • 2 roșii  mari
  • 125 g brânză de casă
  • 1/2 lămâie
Acest sandviș cu ciuperci, servit cu o salată de crudități este o idee excelentă pentru o cină rapidă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE