- Așezați ciabatta pe grătarul din cuptor.
- Desprindeți și îndepărtați tulpinile ciupercilor, apoi așezați pălăriile într-o tigaie de tip grill.
- Transferați ciupercile într-o tavă de cuptor, apoi feliați și așezați deasupra brânza Emmental.
- Adăugați frunzele de cimbru, usturoiul zdrobit și introduceți tava în cuptor până când se topește brânza.
- Tăiați perele în sferturi și așezați-le în tigaia grill, întorcându-le când devin aurii.
- Adăugați în tigaie și feliile de pancetta și picurați mierea.
- Feliați roșiile, iar într-un castron amestecați brânza de casă cu zeama și coaja de lămâie plus un praf de sare și piper.
- Tăiați ciabatta cât e fierbinte și umpleți-o cu restul ingredientelor de mai sus.
- Serviți cu salată de crudități alături sau ca atare.
Credit Foto: Thinkstock/getty images
Poza principala
- 1 pâine ciabatta
- 4 ciuperci mari
- 50 g brânză Emmental
- 1/2 legătură cimbru
- 1 cățel usturoi
- 2 pere
- 8 felii pancetta afumată
- 1 linguriță miere
- 2 roșii mari
- 125 g brânză de casă
- 1/2 lămâie
Acest sandviș cu ciuperci, servit cu o salată de crudități este o idee excelentă pentru o cină rapidă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu