Home » Sandvis mediteranean

Sandvis mediteranean

Spala bine toate legumele, sterge-le cu un servet sau lasa-le sa se zvante.

Taie vanata si dovlecelul in felii subtiri, pe lungime. Presara un praf de sare si lasa-le sa se scurga bine.

Dupa ce s-au scurs, pune-le cateva minute pe gratarul incins sau intr-o tigaie teflonata, alaturi de ardeii capia si rosiile cherry.

Separat, taie bagheta pe lungime si prajeste-o usor. Tai-o apoi in cate portii vrei.

Pe fiecare bucata de bagheta, pune o frunza de salata, doua felii de vanata, una de branza feta, una de ardei si dovlecel. Deasupra, asaza cate o rosioara si rozmarin. Serveste imediat.

Revista Femeia de Azi

Poza principala

shutterstock_79562200_mica.jpg

1 bagheta
1 vanata
200 g branza feta
4 ardei capia
1 dovlecel
1 salata
300 g rosii cherry
rozmarin
sare

Foloseste branza feta la temperatura camerei. Aroma sa va fi astfel mult mai puternica.
Numar de portii
8
Calorii
255
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.