Spala bine toate legumele, sterge-le cu un servet sau lasa-le sa se zvante.
Taie vanata si dovlecelul in felii subtiri, pe lungime. Presara un praf de sare si lasa-le sa se scurga bine.
Dupa ce s-au scurs, pune-le cateva minute pe gratarul incins sau intr-o tigaie teflonata, alaturi de ardeii capia si rosiile cherry.
Separat, taie bagheta pe lungime si prajeste-o usor. Tai-o apoi in cate portii vrei.
Pe fiecare bucata de bagheta, pune o frunza de salata, doua felii de vanata, una de branza feta, una de ardei si dovlecel. Deasupra, asaza cate o rosioara si rozmarin. Serveste imediat.
Revista Femeia de Azi
Poza principala
Galerie foto
1 bagheta
1 vanata
200 g branza feta
4 ardei capia
1 dovlecel
1 salata
300 g rosii cherry
rozmarin
sare
Foloseste branza feta la temperatura camerei. Aroma sa va fi astfel mult mai puternica.
Numar de portii
8
Calorii
255
Facebook Comments
Adaugă comentariu