1. Taie fructele și pune-le într-o carafă încăpătoare.
2. Toarnă deasupra lichiorul și adaugă feliile de ghimbir, frunzele de mentă foarte puțin zdrobite.
3. Amestecă ușor, să nu zdrobești fructele.
4. Adaugă vinul și sucul de lămâie și dă la frigider cel puțin o oră. Servește cu cuburi de gheață.
Sugestie. Pentru diversitate și arome noi, înlocuiește menta cu frunze de busuioc
Poza principala
Galerie foto
1 kg fructe asortate (caise, piersici, pepene galben, mango, ananas, căpșune, afine)
30 g ghimbir feliat
100 g frunze de mentă
125 ml lichior de protocale
750 ml vin alb (Sauvignon Blanc)
3 linguri cu suc de lămâie
gheață
O băutură fină și aromată pentru serile calde de vară.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu