Home » Deserturi & băuturi » Sangria cu fructe de vară
Deserturi & băuturi

Sangria cu fructe de vară

1. Taie fructele și pune-le într-o carafă încăpătoare.

2. Toarnă deasupra lichiorul și adaugă feliile de ghimbir, frunzele de mentă foarte puțin zdrobite.

3. Amestecă ușor, să nu zdrobești fructele.

4. Adaugă vinul și sucul de lămâie și dă la frigider cel puțin o oră. Servește cu cuburi de gheață.

 

Sugestie. Pentru diversitate și arome noi, înlocuiește menta cu frunze de busuioc

 

Limonadă cu căpșune

Poza principala

sangria_mica.jpg

1 kg fructe asortate (caise, piersici, pepene galben, mango, ananas, căpșune, afine)

30 g ghimbir feliat

100 g frunze de mentă

125 ml lichior de protocale

750 ml vin alb (Sauvignon Blanc)

3 linguri cu suc de lămâie

gheață

 

Granita de mango si granadilla

O băutură fină și aromată pentru serile calde de vară.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.