Home » Blog » Sărbătorile de iarnă încep cu momente calde la McCafé
Blog

Sărbătorile de iarnă încep cu momente calde la McCafé

McCafe

McDonald’s continuă tradiția sărbătorilor de iarnă și lansează noi căni de colecție din porțelan, pahare festive și un nou sortiment de ciocolată caldă cu lapte, numai la McCafé.

Pentru al treilea an consecutiv, fanii lanțului de cafenele McCafé se pot bucura de colecția de căni în ediție limitată de sărbători, până pe 25 decembrie.  

În această iarnă, toți iubitorii de cafea sunt așteptați în cafenelele McCafé din țară, unde, la oricare două sortimente de cafea din categoria Grande cumpărate, primesc una din cele patru căni de colecție. În plus, oaspeții se pot bucura acum de ciocolată caldă Nestle, o băutură nouă cu textură catifelată de ciocolată și lapte fin într-una din cele 36 de cafenele din țară sau o pot lua la pachet, bucurându-se și de paharele to-go cu design festiv.

„Și în această iarnă ne dorim să ne întâmpinăm clienții cu noi surprize, cu momente calde și aromate doar la McCafé. Împreună cu partenerii noștri de la Nestle, lansăm o nouă ciocolată caldă mult mai cremoasă, a cărei aromă intensă va cuceri, cu siguranță, pasionații de băuturi calde,” a declarat Mihaela Lungu, director de marketing Premier Restaurants România. „În plus, continuăm tradiția cu care ne-am obișnuit consumatorii și lansăm o nouă colecție de căni de portelan în ediție limitată, cu design în tonul sărbătorilor de iarnă, care vor putea fi oferite cadou sau colecționate.”

Cănile de porțelan 100% sunt disponibile în toate cele 36 de cafenele McCafé până pe 25 decembrie, în limita stocului disponibil, la fiecare două cafele grande cumpărate.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE