1.Într-un vas, bate gălbenușurile cu zahărul și zahărul vanilat.
2.Toarnă treptat laptele fierbinte, amestecând energic. Fierbe totul cam 20 de minute.
3.Separat, dizolvă gelatina în apă, după care adaug-o peste crema fierbinte.
4.După ce s-a răcit puţin, pune șarlota în castronele mici împreună cu cerealele. Lasă la rece cel puţin o oră.
5.Servește cu frișca bătută bine, iar deasupra presară fructe confiate tăiate cât mai mici.
Poza principala
Galerie foto
4 galbenusuri
200 g zahăr
1 cană cu lapte
2 linguri cu gelatină
75 ml apă
300 ml frișcă lichidă
4 pliculețe cu zahăr vanilat
fructe confiate
fulgi de ciocolată
Ușor de preparat, șarlota cu fructe confiate este ideală pentru o seară cu prietenii.
Numar de portii
4
Calorii
280
Facebook Comments
Adaugă comentariu