1. Inmuiati 18 bete de frigarui in apa rece pentru a nu se innegri pe gratar. Amestecati budinca de soia cu aroma de vanilie, untul de arahide, coaja si zeama de lamaie intr-un bol. Adaugati coriandrul si pieptul de pui in amestec. Acoperiti si dati la frigider pentru 30 de minute.
2. Puneti gratarul pe foc sau preincalziti cuptorul pe functia gratar. Puneti bucatile de pui pe frigarui si aranjati-le pe grill. Prajiti pentru 3 minute. Intoarceti pe toate partile si frigeti pana puiul este facut.
3. Pentru sosul de arahide, amestecati pasta de nuca de cocos si laptele de soia, pana se formeaza o pasta omogena. Adaugati untul de arahide si amestecati.
Serviti Satay-ul de pui cu felii de lamaie sau lime si sos de arahide. Garnisiti cu putin coriandru.
Pentru marinata:
3 linguri budinca de soia cu aroma de vanilie
2 linguri unt de arahide
coaja si zeama de la o lamaie
2 linguri coriandru proaspat, taiat
Pentru pui:
4 bucati de piept de pui, taiati in fasii
2 lamai sau lime, taiate
coriandru proaspat, taiat
Pentru sos:
100 g pasta nuca de cocos
3 linguri lapte de soia
4 linguri unt de arahide
Adaugă comentariu