1. Freaca untul spuma impreuna cu zaharul pana obtii o crema fina.
2. Adauga faina proaspat cernuta si amestecata cu drojdia, scortisoara.
3. Framanta toate aceste ingrediente, iar la final, modeleaza aluatul ca pe un rulou.
4. Infasoara-l in folie si lasa-l la rece 30 de minute.
5. Taie rotunduri nu foarte groase si asaza-le intr-o tava unsa cu putin unt.
6. Coace acesti biscuiti la cuptor, la foc moderat, aproximativ 15-20 de minute. Dupa ce s-au racorit, trece-i prin ciocolata topita la bain-marie.
7. Asaza-i pe un gratarel, iar deasupra pune rapid, pana nu se intareste ciocolata, cate o lingurita cu amestecul de fructe si nuci.
Salam de biscuiti
200 g ciocolata menaj
1 cana cu fructe confiate si fistic, nuci, alune
Pentru aluat:
150 g unt
100 g zahar
250 g faina
1 varf de lingurita cu drojdie uscata
1 praf de scortisoara
Adaugă comentariu