1. Bateti untul, adaugati zeama si coaja de lime si amestecati.
2. Incalziti o tigaie si turnati uleiul. Asezonati scoicile si puneti-le in tigaia incinsa. Prajiti pentru doua minute pe fiecare parte, presand pentru a se carameliza omogen. Puneti-le pe un platou.
3. Reincalziti tigaia. Adaugati capsunele si gatiti-le pentru 30 de secunde pe fiecare parte. Puneti-le alaturi de scoici. Puneti untul cu lamaie peste fiecare scoica. Presarati piper peste capsune. Serviti imediat alaturi de felii de lime, daca doriti.
Poza principala
Galerie foto
30 g unt
coaja si zeama de la jumatate de lime
jumatate de lime taiat
1 lingurita ulei de masline
sare si piper negru proaspat macinat
8-10 scoici St. Jacques
4-6 capsune medii, taiate
mazare pastai, daca doriti
Delicios si perfect pentru o cina tarzie.
Numar de portii
2
Calorii
249
Facebook Comments
Adaugă comentariu