1. Incalzeste untul intr-o tigaie medie. Adauga usturoiul, ceapa si ardeiul iute. Prajeste timp de 5 minute.
2. Adauga mazarea, coaja si sucul de lamaie. Prajeste inca 5 minute.
3. Adauga laptele si redu temperatura. Lasa la fiert timp de 3 minute. Indeparteaza de pe foc si pune amestecul intr-un blender pana obtii un piure omogen. Asezoneaza cu sare si piper.
4. Incalzeste ulei intr-o tigaie curata. Prajeste scoicile timp de 2-3 minute pe fiecare parte. Asezoneaza cu sare si piper. Serveste cu piure.
Poza principala
Galerie foto
30g de unt
2 catei de usturoi, taiati marunt
1/2 ceapa
1 ardei iute verde, fara seminte, taiat marunt
400g de mazare
coaja si sucul unei lamai
200ml de lapte
sare si piper
30ml de ulei de masline
24 de scoici
O delicatesa pe care o poti prepara chiar acasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu