Home » Scoici Saint Jacques cu sos

Scoici Saint Jacques cu sos

  1. Spală scoicile și eviscerează-le de filamentul negru. 
  2. Păstrează cochiliile pentru în momentul servirii.
  3. Pune scoicile pe un prosops de hârtie absorbantă și lasă-le să se usuce.
  4. Pune făina cu un praf de sare într-un vas și apoi tăvălește scoicile prin ea.
  5. Într-o tigaie pune untul la topit apoi adaugă scoicile.
  6. Menține-le pe foc 2-3 minute.
  7. Înt-un castron amestecă smântâna, iaurtul și uleiul de măsline.
  8. Condimentează cu sare și piper după gust apoi amestecă bine pentru a obține un sos.
  9. Pe câte o cochilie adaugă 2-3 bucăți de carne, adaugă sos și servește cu pătrunjel tocat.

  Credit Foto: Fotolia/ fiore56

Poza principala

scoici_saint_jacques_cu_sos.jpg

  • 18-20 scoici Saint Jacques 
  • 70 unt 
  • 3 linguri smântână
  • 2 lingurițe iaurt gras
  • 2 lingurițe făină albă
  • 2 linguri ulei măsline
  • pătrunjel
  • sare 
  • piper
Plănuiști o cină cu pește? Începe cu un aperitiv pe bază de scosi Saint jaques pentru un adevărat festin.
Numar de portii
4-5
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.