Home » Mâncăruri » Scoici Saint Jacques la tigaie cu limeta si coriandru
Mâncăruri

Scoici Saint Jacques la tigaie cu limeta si coriandru

  1. Frigeți scoicile în tigaie până devin aurii, pentru aproximativ 1 minut.
  2. Întoarceți-le și presărați deasupra usturoi și ardei iute roșu.
  3. Gătiți pentru încă 1 minut.
  4. Stoarceți deasupra sucul de limetă și serviți cu coriandru tocat.
  5. Asezonați după gust cu sare și piper.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

scoici_saint_jacques_la_tigaie_cu_limeta.jpg

  • 6-8 scoici Saint Jacques
  • 1 lingură ulei măsline
  • 2 căței usturoi tocați
  • 1 lingură ardei iute roșu, tocat
  • sucul de la 1/2 limetă
  • coriandru tocat
  • sare
  • piper măcinat
Pentru un apritiv extrem de rapid și sănătos, vă recomandăm cu căldură scoici la tigaie cu limetă și coriandru.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Diana Colcer

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.