Scoici Saint Jaques cu piure de mazare

  1. Fierbe mazărea în apă cu sare, până când se înmoaie.
  2. Scurge-o și pune-o într-un blender împreună cu pasta de curry și smântâna.
  3. Condimentează cu sare și piper după gust.
  4. Într-o tigaie, încălzește uleiul de arahide și untul.
  5. Adaugă scoicile și prăjește-le timp de 2 minute pe fiecare parte. 
  6. Scoate scoicile pe două farfurii încălzite.
  7. Montează piureul de mazăre și adaugă scoicile deasupra.
  8. În tigaia în care ai prăjit scoicile, adaugă sucul de limetă, amestecă bine conținutul din tigaie și toarnă sosul peste scoici.
  9. Toarnă sosul peste scoici.
  10. Servește cu coriandru tocat.

 Credit Foto: Fotolia/ Pictures news

Poza principala

scoici_saint_jaques_piure_de_mazare.jpg

  • 500 g mazăre congelată
  • 2 linguri pastă curry verde
  • 75 g smântână
  • 2 lingurițe ulei arahide
  • 2 lingurițe unt
  • 6 scoici mari sau 12 mici 
  • zeamă de limetă
  • 2 linguri coriandru proaspăt
Pregătește o cină elegantă pentru cei mai sofisticați musafiri.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE