Home » Aperitive, salate, sosuri » Scoici umplute cu salata de ton
Aperitive, salate, sosuri

Scoici umplute cu salata de ton

1.Fierbe aldente pastele în apă cu sare și pune-le într-o sită, la scurs.

2.Taie mărunt gogoșarii și ceapa și firele de chives. Pune totul într-un castron, adaugă mascarponele și tonul scurs.

3.Umple scoicile cu salata de ton, așază-le pe un platou și servește-le imediat.

credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

scoici_umplute_cu_salata_de_ton_mi.jpg

200 g scoici

1 cutie mare cu ton

1-2 gogoșari murați

1 lingură cu mascarpone

câteva fire chives

½ ceapă roșie

Un antreu surprinzător, gustos și foarte atrăgător.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE