Revista Practic în bucătărie

SELF Restaurant & Grill

Deschis in luna iulie 2010, restaurant SELF aduce un concept inovativ pe piata de profil din Romania. Meniul nu este fix, poti alege dintre ingredientele si produsele expuse pe cele care iti fac cu ochiul si iti poti creea astfel o masa ideala personalizata. Prepararea si servirea se fac foarte rapid, deoarece tinem cont de importanta pe care o are timpul pentru clientii nostrii.

Doisprezece bucatari specializati pe diferite tipuri de bucatarii, coordonati de bucatarul-sef Werner Fisher, cu o experienta de peste 40 ani in domeniu, iti stau la dispozitie pentru pregatirea celor mai savuroase feluri de mancare. Peste 90% dintre produsele folosite in restaurant provin din Germania, dar si din recoltele obtinute din livada proprie „La Mosie”, situata in apropierea Bucurestiului, in comuna Adunatii Copaceni. Bucatele pot fi acompaniate de mai multe tipuri de bere, printre care si cele provenind de la renumita berarie Augustiner Bräu. Fondata in 1328, aceasta este cea mai veche fabrica de bere din München si una dintre cele mai populare din lume.

Pe langa preparatele gastronomice de calitate, clientii se pot bucura de ambientul special al restaurantului, designul interior al SELF fiind gandit pentru a oferi o experienta placuta intr-o atmosfera deosebita. Bucataria este utilata cu echipament de cea mai inalta tehnologie in domeniu, provenind din Germania.

Poza principala

self_400.jpg

Adresa
Str. Buzesti, nr. 71, Sector 1, Bucuresti
Telefon
031 827 01 35

Bucura-te de Cardul Corporate care te face sa te simti si mai bine la Self. Alege Cardul Corporate!

Website
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE