1. Pune afinele cu zahărul pe foc mic și lasă să dea câteva clocote, până obții un sos potrivit de gros. Lasă să se răcorească.
2. Taie covrigii pe jumătate. O parte unge-o cu brânză Brie, iar cealaltă parte de covrig unge-o cu mascarpone.
3. Unește jumătățile cu 1-2 lingurițe cu sos de afine, peste care presari câteva frunze de busuioc.
4. Pune sendvișurile formate într-o tigaie încinsă și lasă câteva secunde până brânzeturile se înmoaie apetisant. Servește-le imediat.
Poza principala
Galerie foto
2 covrigi bagel
200 g brânză Brie
2 linguri cu mascarpone
100 g afine
1 lingură cu zahăr
frunze de busuioc
Un deliciu franțuzesc, brânza Brie, într-o combinație savuroasă.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu