1. Curata ciupercile și taie-le în felii mai grosute. Trage-le în unt topit. Acopera cu un capac și lasa sa se înabușe.
2. La final, aromatizeaza cu verdeata tocata fin și condimenteaza cu sare și piper.
3. Separat, curata usturoiul și zdrobește-l. Freaca-l cu sare, dupa care adauga treptat uleiul, ca la maioneza, și apoi otetul.
4. Taie cornurile pe jumatate și ungele cu pasta de usturoi. Așaza între ele ciuperci sotate din belșug. Sunt foarte bune atât calde, cât și dupa ce s-au racit.
Poza principala
Galerie foto
4 cornuri cu unt
500 g ciuperci
10 caței de usturoi
2 linguri cu unt
1 lingurița cu otet
2 linguri cu ulei
patrunjel
sare
piper
Sendvișurile cu ciuperci sotate se prepara ușor și rapid, sunt gustoase și aromate. Un deliciu!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu