Home » Sendviș cu ciuperci sotate

Sendviș cu ciuperci sotate

1. Curata ciupercile și taie-le în felii mai grosute. Trage-le în unt topit. Acopera cu un capac și lasa sa se înabușe.

2. La final, aromatizeaza cu verdeata tocata fin și condimenteaza cu sare și piper.

3. Separat, curata usturoiul și zdrobește-l. Freaca-l cu sare, dupa care adauga treptat uleiul, ca la maioneza, și apoi otetul.

4. Taie cornurile pe jumatate și ungele cu pasta de usturoi. Așaza între ele ciuperci sotate din belșug. Sunt foarte bune atât calde, cât și dupa ce s-au racit.

 

Sandvis italian

Poza principala

sendvis_cu_ciuperci_sotate_stockfood_680408_mica.jpg

4 cornuri cu unt

500 g ciuperci

10 caței de usturoi

2 linguri cu unt

1 lingurița cu otet

2 linguri cu ulei

patrunjel

sare

piper

 

Sendviș vegetal cu mozzarella

Sendvișurile cu ciuperci sotate se prepara ușor și rapid, sunt gustoase și aromate. Un deliciu!
Numar de portii
4
Facebook Comments