Sendvis cu ou, bacon si ceapa

1.Rumenește feliile de bacon într-o tigaie de teflon, apoi scoate-le pe un șervet de hârtie.. 

2.Taie ceapa julien și rumenește-o într-o tigaie în care a rămas grăsimea de la bacon. Lasă-le cât să se pătrundă și să capete culoarea caramelului.

3.Prăjește ouăle într-o tigaie în care ai încins puțin ulei. Lasă-le moi și aurii. Separat, prăjește felii de pâine toast.

4.Montează sendvișul: pâine prăjită, o felie de brânză cheddar, ceapă rumenită, ou, bacon crocant și din nou pâine. Servește sendvișul imediat.

 

PS. dacă vrei ca ceapa să aibă un gust mai dulceag, presară deasupra o linguriță cu zahăr brun atunci când o rumenești.

Poza principala

sendvis_fotolia_64304637_subscription_xxl.jpg_c_lameeks_-_fotolia.com-mica.jpg

4 felii de pâine toast

2 ouă

4 felii de bacon

2 cepe 

2 felii de brânză cheddar

ulei vegetal

sare

piper

Un mic-dejun copios, special pentru gurmanzi.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE