1.Rumenește feliile de bacon într-o tigaie de teflon, apoi scoate-le pe un șervet de hârtie..
2.Taie ceapa julien și rumenește-o într-o tigaie în care a rămas grăsimea de la bacon. Lasă-le cât să se pătrundă și să capete culoarea caramelului.
3.Prăjește ouăle într-o tigaie în care ai încins puțin ulei. Lasă-le moi și aurii. Separat, prăjește felii de pâine toast.
4.Montează sendvișul: pâine prăjită, o felie de brânză cheddar, ceapă rumenită, ou, bacon crocant și din nou pâine. Servește sendvișul imediat.
PS. dacă vrei ca ceapa să aibă un gust mai dulceag, presară deasupra o linguriță cu zahăr brun atunci când o rumenești.
Poza principala
Galerie foto
4 felii de pâine toast
2 ouă
4 felii de bacon
2 cepe
2 felii de brânză cheddar
ulei vegetal
sare
piper
Un mic-dejun copios, special pentru gurmanzi.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu