1. Pune peștele la fiert în apă cu un praf de sare. Separat, curăţă cartofii și morcovul și fierbe-le în apă cu sare.
2. Scurge legumele și taie-le cubuleţe. Într-un castron, pune peștele fiert rupt în fâșii.
3. Stropește cu puţină zeamă de lămâie, după care adaugă ardeiul și ceapa tăiate mărunt și cubuleţele de morcov și cartofi .
4. Amestecă totul cu maioneza și potrivește gustul de sare. Lasă la rece cel puţin 15-20 de minute, apoi servește salata cu felii de pâine prăjită.
Truc. Înlocuiește două linguri de maioneză cu tot atâtea de iaurt bine scurs de zer. Vei obține o maioneză mai ușoară și la fel de gustoasă.
Poza principala
Galerie foto
400 g file de cod
3 cartofi
1 ceapa rosie
1 morcovi
1 ardei graşi
5 linguri cu maioneză
1 lămâie
sare
pâine prăjită
Când vrei să încerci un sendviș bun, alege-l pe cel cu salată de pește, hrănitor, plin de vitamine și rapid de făcut.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu