Home » Aperitive, salate, sosuri » Sendviș cu salată de pește
Aperitive, salate, sosuri

Sendviș cu salată de pește

1. Pune peștele la fiert în apă cu un praf de sare. Separat, curăţă cartofii și morcovul și fierbe-le în apă cu sare.

2. Scurge legumele și taie-le cubuleţe. Într-un castron, pune peștele fiert rupt în fâșii.

3. Stropește cu puţină zeamă de lămâie, după care adaugă ardeiul și ceapa tăiate mărunt și cubuleţele de morcov și cartofi .

4. Amestecă totul cu maioneza și potrivește gustul de sare. Lasă la rece cel puţin 15-20 de minute, apoi servește salata cu felii de pâine prăjită.

Truc. Înlocuiește două linguri de maioneză cu tot atâtea de iaurt bine scurs de zer. Vei obține o maioneză mai ușoară și la fel de gustoasă.

 

Sendviș cu sos de iaurt

Poza principala

sendvis_cu_salata_de_peste_mica.jpg

400 g file de cod

3 cartofi

1 ceapa rosie

1 morcovi

1 ardei graşi

5 linguri cu maioneză

1 lămâie

sare

pâine prăjită

 

Briose cu branza si ierburi

Când vrei să încerci un sendviș bun, alege-l pe cel cu salată de pește, hrănitor, plin de vitamine și rapid de făcut.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.