1.Taie chiflele pe jumătate şi unge-le cu unt. Pe fiecare jumătate de felie aşază fâşii de ceapă şi ardei.
2.Pune apoi felii de ruladă de pui şi de brânză topită. Deasupra aşază rondele de roşie şi fâşii de salată.
3.Zdrobeşte usturoiul şi freacă-l cu 2 linguri cu ulei. Adaugă castraveţii tăiaţi cubuleţe, iaurtul şi mărarul tocat fin.
Pui cu iaurt de casa si lamaie
4.Condimentează sandvis-ul după gust şi serveşte-l cu sos de iaurt.
Poza principala
Galerie foto
2 chiflă
4 felii de ruladă de pui
4 felii de brânză topită
1 ceapă
2 ardei graşi
1 roşie
10 g unt
2 castraveti
500 g iaurt
4 căței de usturoi
50 ml ulei
mărar
sare
salată
Sendvișul cu sos de iaurt e numai bun de făcut atunci când îți dorești să încerci gusturi noi.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu