Aperitive, salate, sosuri

Sfeclă roșie cu miere de albine

sfecla rosie

Cald sau rece, acest preparat este o adevărată încâtare a papilelor gustative!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Ingrediente (6 porții)

  • 600 g sfeclă roșie fiartă
  • 2 lingurițe cimbru proaspăt
  • 2 lingurițe oțet balsamic
  • 2 lingurițe ulei măsline
  • 2 lingurițe miere de albine

Modalitate de preparare:

Se încălzește cuptorul la 200°C .

Taie fiecare sfeclă în 4-6 felii și așezați-le într-o tavă.

Se amestecă împreună ingredientele rămase și se toarnă peste sfeclă.

Asezonați bine și amestecați împreună pentru a acoperi fiecare bucată de sfeclă cu dressing.

Coaceți în cuptor timp de 25 de minute până când preparatul devine lipicios.

 

Poftă bună!

 

Încearcă și: Sfeclă roșie umplută (rețetă de post)

 

Sursă foto: 123RF

Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE