Cald sau rece, acest preparat este o adevărată încâtare a papilelor gustative!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Ingrediente (6 porții)
- 600 g sfeclă roșie fiartă
- 2 lingurițe cimbru proaspăt
- 2 lingurițe oțet balsamic
- 2 lingurițe ulei măsline
- 2 lingurițe miere de albine
Modalitate de preparare:
Se încălzește cuptorul la 200°C .
Taie fiecare sfeclă în 4-6 felii și așezați-le într-o tavă.
Se amestecă împreună ingredientele rămase și se toarnă peste sfeclă.
Asezonați bine și amestecați împreună pentru a acoperi fiecare bucată de sfeclă cu dressing.
Coaceți în cuptor timp de 25 de minute până când preparatul devine lipicios.
Poftă bună!
Încearcă și: Sfeclă roșie umplută (rețetă de post)
Sursă foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu