Răsfăț pe bază de legume. Da, se poate, mai ales un amestec între morcovi și sfeclă roșie.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 4 morcovi medii, tăiați cuburi
- 1 linguriță oțet balsamic
- 2 lingurițe miere de albine
- 1 linguriță ulei de măsline
- 4 sfecle pre-fierte, tăiate în 4
- 25 g semințe de dovleac
- o mână de frunze precum pătrunjel sau busuioc pentru a servi
Modalitate de preparare:
- Se încălzește cuptorul la 180 ° C .
- Într-un castron, amestecați împreună morcovii, oțetul, mierea și uleiul de măsline.
- Întindeți amestecul pe o tavă de copt, apoi prăjiți timp de 30 min.
- Cu 5 minute înainte de sfârșitul timpului de gătire, adăugați în tavă, sfecla roșie și reintroduceți tava în cuptor.
- Când sunt gata, se scoate din cuptor și se lasă să se răcească un pic, apoi amestecați legumele cu semințele de dovleac și ierburile.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu