Revista Practic în bucătărie

Shake cu înghețată și cafea

1. Pune cafeaua răcită într-un blender împreună cu înghețata, laptele și câteva cuburi de gheață. Mixează. 

2. Toarnă în pahare înalte și decorează cu frișcă bătută. După gust, presară pudră de scorțișoară.

3. Servește imediat.

 

Shake de pepene verde si capsune

Poza principala

cafea_mica.jpg

120 ml cafea concentrată

120 ml lapte

400 g înghețată de vanilie

300 ml frișcă lichidă

cuburi de gheață

 

Shake din fructe rosii

În diminețile de vară, dă trezirea cu o cafea…înghețată.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Taguri

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE