
Zerul este un lichid gălbui, obţinut în urma prelucrării laptelui. Mai exact, acesta se formează după ce s-a prins laptele şi se adună, separându-se de cheagul din care se prepară brânza.
Cum ajută la slăbit
Simplu: dă senzaţie de saţietate. Astfel, în urma unei cure cu zer, nu doar că reglezi mecanismul anumitor „rotiţe“ blocate în organism, dar reuşeşti şi să slăbeşti.
3 trucuri
Optează pentru zerul natural, proaspăt, obţinut în casă!
Încearcă să-l consumi alături de fructe: un shake cu lapte degresat în care adaugi puţin zer devine mai sănătos!
Ideal este ca zerul să fie consumat dimineaţa, pe nemâncate.
Mihaela Bilic: „Zerul este o binecuvântare!“
„Zerul nu are grăsime şi nici glucide. Tocmai de aceea este recomandat în diete, dar şi diabeticilor. E de preferat să consumăm zer pentru că ajută la slăbit, are calciu, leagă grăsimea din alte alimente şi astfel nu poate fi absorbită de tubul digestiv.“
Adaugă comentariu