Slowly Veggie Stiri

Frugivor în secolul XXI, seminar de o zi susținut de Călin Cyfer

Stilul de viață frugivor presupune că cea mai mare parte din volumul hranei este alcătuită din fructe.
O altă parte este acoperită de verdețuri, iar restul sunt nuci, semințe și altele.

Cum poate funcționa pe termen lung o dietă ce pare la prima vedere atât de restrictivă?

Călin Cyfer urmează să explice amănuntele într-un workshop de o zi, acoperind o gamă largă de aspecte:
– cum găsim fructe de bună calitate;
– cum putem fi frugivori cu bani puțini;
– cum ne asigurăm că avem suficiente calorii și nutrienți;
– când și cum mâncăm un volum mare de alimente crude;
– cum le putem prepara pentru a fi mâncate mai ușor;
– cum putem combina diferite tipuri de alimente; 
– cum le putem prepara pentru a avea un aspect și o consistență atractivă;

Se va discuta despre aspectele teoretice ale stilului de viață frugivor. De ce este un stil de viață atât de potrivit pentru oameni.

Iar partea practica va fi asigurata de invitatul Chef Stefan Nita. El va prepara retete bazate pe 80/10/10 a lui Douglas Graham.

Costul de participare la seminar este de 300 lei.

Daca doresti sa te inscrii sau sa primesti mai multe informatii, te rog da-mi un mail la [email protected]

Te asteptam cu drag sa il descoperi pe Haplea Fructaliu intr-un cadru informal, in care iti va vorbi din cunostintele si experienta lui de 5 ani in stilul de viata frugivor.

Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE