Bloguri culinare Slowly Veggie

Interviu Daniela Niculi, blogger la Food for your soul

Pe contul de Instagram @slowlyveggie_ro avem in fiecare joi un interviu cu un invitat special, pasionat de bucataria sanatoasa.
Astazi ne intalnim cu Daniela Niculi (www.danielaniculi.ro), autoarea blogului Food for your soul. Follow @slowlyveggie_ro!
Slowly Veggie: Care este povestea blogului tau, Food for your soul?
Daniela Niculi: “Food for your soul a aparut mai mult ca o terapie pentru sufletul meu, in care mi-am dorit sa imbin pasiunea pentru alimentatia sanatoasa cu scrisul si fotografia.
De aici si denumirea de hrana pentru sufletul tau, o denumire cu substrat și cu un mesaj care zic eu ca a ajuns la inimile cititorilor ”
 S. V. : Ce ne poti spune despre proiectul tau #tucemanancilabirou?
Daniela: “Un astfel de proiect mi-am dorit de foarte mult timp si iata ca prin intermediul blogului incepe sa prinda contur.
#tucemanancilabirou are ca scop educarea celor ce considera mancarea de tip junk food ca fiind calea cea mai usoara pentru masa de pranz, dar si pentru cei ce trec in extrema cealalta si sar peste una din mesele principale. Proiectul aduce idei si retete noi pentru lunchbox, caserola care sper sa inlocuiasca din ce in ce mai multe „merdenele” si sandvisuri ambalate.
Este un proiect pentru toate buzunarele, ba chiar economic as indrazni sa spun. Este mai sanatos si pentru tine si pentru buzunar sa iti prepari masa de pranz de acasa.  Oamenii sunt receptivi si am descoperit prin intermediul acestui hashtag ca sunt implicati sa devina si ei o sursa de inspiratie, de la prieteni pana la bloggeri din zona de food.”
S.V. : Care este reteta ta preferata?
Daniela: “Aceasta este mai mult o provocare :).
Nu cred ca am o reteta preferata, am insa ingrediente de suflet ce nu imi lipsesc din bucatarie si ador combinatiile de legume cu fructe, supele cu lapte de cocos sau bauturile de tip smoothie cu fel si fel de condimente.
Ador avocado, cocosul in toate variantele lui, fructele de mare si ardeiul iute.  Asa ar rezulta o supa picanta cu lapte de cocos si creveti.”

Follow @slowlyveggie_ro!

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE