Slowly Veggie

Varza umpluta cu cartofi

Secretul sarmalelor de post constă în umplutura creativă, astăzi cu cartofi, descoperă și tu cum se prepară!
Varza umpluta cu cartofi
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
varza_umpluta_cu_cartofi__mg_8315.jpg

Ingrediente

800 g cartofi
500 g varză
1 ceapă roșie
1 cățel usturoi
2 ouă
3 linguri ulei
1 linguriță chimen măcinat
200 ml smântână
3 lingurițe de concentrat de legume

Mod de preparare

Cureți cartofii, îi tai cuburi și îi fierbi în apă cu 1 linguriță de concentrat de legume, apoi îi strecori și îi zdrobești. Desfaci varza, fierbi frunzele timp de 4-5 minute în apă cu 1 linguriță de Delikat Legume, apoi le lași la scurs. În 1 1/2 lingură de ulei prăjești ceapa tocată. Pui și usturoiul pisat. Ceapa prăjită o încorporezi în cartofii zdrobiți împreună cu ouăle fierte și tăiate mărunt. Condimentezi cu 1 linguriță de Delikat Legume, piper și chimen măcinat. Umpli foile cu compoziția de cartofi. Ungi cu ulei o cratiță și așezi varza umplută. Torni 100 ml de apă și smântâna și dai cratița la foc mic la cuptor.

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE