Slowly Veggie

Veggie.ro va propune un stil de viata sanatos

Cu totii ne dorim un stil de viata mai sanatos, o alimentatie fara e-uri, fara conservanti sau alti aditivi. Din pacate cand intram in magazinele cu produse bio si vedem ce costuri implica, ne piere putin avantul.
veggie_ok.jpg

Veggie.ro iofera posibilitatea unei alimentatii firesti si naturale tuturor celor care isi doresc asta. In general, marile magazine de la noi sunt concentrate pe a oferi alimente bio, importate. Este normal ca acestea sa aiba preturi ridicate, atat datorita dificultatilor implicate de cultura bio, cat si costurile de transport si promovare, ca sa enumeram doar cateva. Insa in goana de a implementa un model care a functionat in afara, au ignorat un element important pentru romani: producatorii locali.

Producatorii locali sunt importanti nu doar pentru pret ci si pentru hrana autohtona care aduce corpului o informatie genetica vitala fata de alimentele de import. Sunt numeroase studii care demonstreaza avantajele hranei autohtone pentru organism fata de hrana importata. La Veggie.ro consideram ca avem o obligatie in a asigura prin sustinerea acestor porducatori continuitatea unor soiuri, obiceiuri si traditii alimentare foarte sanatoase care altfel s-ar opri la aceasta generatie.

Produsele romanesti pe care le gasiti in magazinul nostru sunt obtinute prin metode traditionale, din ingrediente naturale. Acum va puteti permite sa mancati sanatos! La Veggie.ro gasiti o gama variata de produse autohtone de la vinuri, apicole sau cereale la produse pentru ingrijirea personala.

In curand, Veggie.ro va invita si in magazinul fizic Trai Strasnic, pozitionat in zona de nord a capitalei, pe Nicolae Caramfil nr. 42! Este o afacere cu suflet, si ca orce afacere de acest gen incearca sa stabileasca un “lant trofic” de responsabilitate sociala. Astfel, peste 50% din profiturile generate de ambele magazine vor fi redirectionate catre cauze nonprofit.

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE