Deserturi & băuturi

Smochine la cuptor

  1. Preîncăliți cuptorul la 180 de grade.
  2. Tăiați smochinele în jumătate.
  3. Într-un bol amestecați sucul de la cele 3 portocale și miere de albine. 
  4. Fierbeți acest amestec la foc mic pentru aproximativ 15 minute.
  5. Într-o tavă de cuptor adăugați smochinele și turnați siropul peste ele.
  6. Coaceți smochinele pentru 15 minute.
  7. Serviți cu tarhon proaspăt presărat peste fructe. 

  Credit Foto: Fotolia/olepeshkina

Poza principala

smochine_la_cuptor.jpg

  • 3 portocale
  • 12 smochine 
  • 2 linguri miere
  • 3-4 crenguțe tarhon
Smochinele sunt bune indiferent cum alegi să le consumi, iar această combinație le pune și mai mult în valoare.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE