Deserturi & băuturi

Smoothie de sfecla rosie si kefir

Sursa
Thinkstock/ getty images
Un smoothie plin de vitamine ideal pentru micul dejun. Energie, culoare și sănătate la pahar.
smoothie_sfecla_rosie_si_kefir.jpg

Băuturile sub formă de smoothie sunt o modalitate extraordinară de a beneficia de vitamine și minerale ușor de asimilat. Un smoothie pe zi poate fi soluția în rezolvarea problemelor digestive. 

 Ingrediente pentru 1 porție : 

  • 250 g kefir 
  • jumătate de sfeclă fiartă și tăiată în cuburi 
  • 1 lingură miere albine
  • 1 linguriță oțet din mere
  • un praf scorțișoară

 Modalitate de preparare: 

  1. Fierbeți sfecla și în funcție de dimensiunea acesteia folosiți întreaga bucată sau doar jumătate.
  2. Procesați sfecla într-un blender împreună cu mierea de albine și oțetul.
  3. Adăugați kefirul și pulsați pentru încă 30 de secunde.
  4. Adăugați un praf de scorțișoară și serviți imediat. 

 Alimentele fermentate precum kefirul sunt benefice pentru digestie, fiind produse lactate la care au fost folosite diferite bacterii utile. 

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE