1.Curăță mango de coajă și scoate sâmburele. Pune-l în blender împreună cu 2 linguri cu iaurt grecesc și mizează bine. Pune-l în pahare și dă-l la congelator.
2.Mixează căpșunile cu mascarpone, un strop de extract de vanilie și miere, după gust. Toarnă smoothie-ul peste cel de mango și dă din nou la rece.
3.Curăță kiwi-urile de coajă și mixează-le împreună cu restul de iaurt. Îndulcește smoothie-ul de kiwi cu una-două lingurițe cu miere și toarnă-l peste celelalte straturi.
4.Combină și inventează după bunul plac! Desertul va fi la fel de delicios!
Poza principala
Galerie foto
1 mango
300 g căpșuni/cireșe
3-4 kiwi
250 g mascarpone
200 g iaurt grecesc
miere, după gust
extract de vanilie
Rapid, hranitor si plin de vitamine.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu