1.Bate feliile de carne între folii de plastic. Dă-le cu un praf de sare și piper și lasă-le la rece minimum 15 minute.
2.Între timp, dă parmezanul pe răzătoare și amestecă-l cu pesmetul și jumătate din făină.
3.Bate ouăle cu puțină sare și piper. Trece șnițelele prin făină, apoi prin ou, iar la fi nal, prin amestecul de parmezan, făină și pesmet.
4.Prăjește-le în baie de ulei, pentru a se auri uniform, și scoate-le pe un șervet de hârtie.
5.Pentru un plus de gust, imediat ce ai scos șnițelele din tigaie, pune deasupra lor câte o felie de cașcaval simplu sau afumat, feliat foarte subțire.
credit foto: © Viktorija – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
500 g piept de curcan
300 g parmezan
200 g făină
100 g pesmet
3 ouă
piper alb
ulei
sare
Cu așa un șnițel de curcan arătos și gustos în farfurie, până și cel mai mare mofturos ar pofti la el!
Numar de portii
2-3
Facebook Comments
Adaugă comentariu