Mâncăruri

Șnițel de curcan cu parmezan

1.Bate feliile de carne între folii de plastic. Dă-le cu un praf de sare și piper și lasă-le la rece minimum 15 minute.

2.Între timp, dă parmezanul pe răzătoare și amestecă-l cu pesmetul și jumătate din făină.

3.Bate ouăle cu puțină sare și piper. Trece șnițelele prin făină, apoi prin ou, iar la fi nal, prin amestecul de parmezan, făină și pesmet.

4.Prăjește-le în baie de ulei, pentru a se auri uniform, și scoate-le pe un șervet de hârtie.

5.Pentru un plus de gust, imediat ce ai scos șnițelele din tigaie, pune deasupra lor câte o felie de cașcaval simplu sau afumat, feliat foarte subțire.

credit foto: © Viktorija – Fotolia.com

Şniţel de pui cu nuci

Poza principala

snitel_de_curcan_cu_parmezan_fotolia_51026040_subscription_xl.jpg_c_viktorija_-_fotolia.com_mica.jpg

500 g piept de curcan

300 g parmezan

200 g făină

100 g pesmet

3 ouă

piper alb

ulei

sare

 

Salată cu șnițel crocant de pui

Cu așa un șnițel de curcan arătos și gustos în farfurie, până și cel mai mare mofturos ar pofti la el!
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE