O rețetă perfectă pentru cei mici, șnițelul de pui cu salată coleslaw.
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Dificultate : ușor
Ingrediente:
- 4 buc piept pui
- 3 linguri parmezan ras
- 100 g făină
- 1 ou bătut
- 75 g pesmet
- 75 ml ulei
Pentru salata coleslaw:
- 300 g varză albă, tocată
- 1 morcov mare, ras
- 6 fire ceapă verde
- 1 măr roșu, ras
- 150 g iaurt natural
- sucul de la 1/2 lămâie
Modalitate de preparare:
- Pentru salată combinați toate ingredientele într-un bol și amestecați.
- Asezonați cu sare și piper după gust și lăsați-o deoparte.
- Acoperiți cu folie alimentară blatul de lucru, plasați fileurile de pui, înveliți-le cu încă un strat de folie alimentară și aplatizați-le cu un sucitor.
- Plasați făina într-un bol și amestecați pesmetul și parmezanul într-un alt recipient. Bateți oul și așezați-l lângă restul ingredientelor pregătite.
- Treceți carnea prin făină, apoi prin ou și la final prin amestecul de pesmet și parmezan.
- Prăjiți șnițelele în ulei câte 2-3 minute pe fiecare parte.
- Amestecați salata cu iaurt și suc de lămâie îniante de servire.
Șnițel de pui, o rețetă apreciată de cei mici.
Autor: Daniela Niculi
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu